Meer over Agenda

Opening academisch jaar 2024-2025 Hersteld Hervormd Seminarie

Opening van het academisch jaar 2024-2025 Hersteld Hervormd Seminarie, met een lezing over " De toekomstverwachting voor Israël in de kerkgeschiedenis" .

30 aug2024

Opening academisch jaar 2024-2025 Hersteld Hervormd Seminarie

D.V. vrijdagavond 30 augustus 2024 zal de opening plaatsvinden van het nieuwe academische jaar. Op deze avond zal de Heere een zegen gevraagd worden voor het werk van docenten, studenten en de activiteiten van het Hersteld Hervormd Seminarium.

Ds. M.W. Muilwijk zal een meditatie verzorgen en ds. J. van de Kamp hoopt een lezing te houden over ‘De toekomstverwachting voor Israël in de kerkgeschiedenis’.

Na de lezing kunt u kennis maken met de nieuwe eerstejaarsstudenten. Met het oog hierop worden studenten, die dit jaar hopen te starten met de studie theologie aan het Hersteld Hervormd Seminarie, hartelijk uitgenodigd voor deze bijeenkomst.  (Eerstejaars, graag aanmelden voor de jaaropening via dr. P.C. Hoek).

Waar en wanneer?

Datum
D.V. vrijdag 30 augustus 2024

Tijd
19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur met koffie/thee)

Locatie
Kerkgebouw van de Hersteld Hervormde Gemeente te Elspeet
Vierhouterweg 45
8075 BG Elspeet

Voor wie?

Deze uitnodiging is voor allen die de opleiding van predikanten in de Hersteld Hervormde Kerk een arm hart toedragen. Iederen van jong tot oud is van harte welkom om deze avond bij te wonen.

Studenten die dit jaar hopen te starten met de studie theologie aan het Hersteld Hervormd Seminarie (eerstejaars) kunnen zich aanmelden voor de jaaropening bij dr. P.C. Hoek.

Graag tot ziens!

  • © hersteld hervormde kerk 2024