Meer over Nieuws

Bibliotheek

Lezen is ontdekken! Geniet van een bibliotheek vol met met  verantwoorde boeken voor jong en oud. Romans, jeugdboeken, meditaties, ... en nog veel meer.

Een bibliotheek vol...

De Gereformeerde Gemeente in Nederland te Terneuzen beschikt over een royale bibliotheek met verantwoorde boeken voor jong en oud. U vindt er diverse genres aan boeken zoals: jeugdboeken, romans, prekenboeken, meditaties en nog veel meer. Twee keer per jaar worden er nieuwe boeken aangeschaft waardoor het aanbod vernieuwend blijft en u niet uitgelezen raakt.

De kerkenraad van de HHG Terneuzen maakt u graag attent op de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten bij deze bibliotheek. De bibliothecaressen van de GGiN te Terneuzen verwelkomen u graag als abonnee.

Abonnement

  • Een gezinsabonnement kost € 20,- per schooljaar. Stapt u in de loop van een schooljaar in, dan wordt het abonnementsgeld daarop aangepast.
  • Per keer kunt u maximaal 25 boeken meenemen.
  • De uitleentermijn is flexibel. Heeft u uw boek nog niet helemaal gelezen? Dan houdt u het thuis, totdat u het uit heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Wenst u een abonnement? Meldt u zich tijdens de openingsuren bij de bibliothecaresse om u (uw gezin) in te laten schrijven als abonnee.

Openingstijden

Elke woensdagavond  van 19.30 tot 20.30 uur. 

Adres

Het adres is: 
     Kerklaantje 1
     4532 JK Terneuzen

 

 

  • © hersteld hervormde kerk 2024